Скумбрія солена в домашніх умовах
Чудова закуска, яку не купиш у жодному магазині. Смакуватиме і в будень, й у свято, і на кухні за столом, і на природі. Занотовуйте рецепт. Приготувавши цю солену скумбрію один раз, ви більше ніколи не повернетеся до магазинного варіанту!
Інгредієнти для страви
Можна ще замаринувати оселедець у домашніх умовах.
Як приготувати скумбрію
- Рибу розморозити, випатрати, відрізати голову.
- Вимиту рибину залити охолодженим маринадом. Для цього попередньо закип’ятити воду з сіллю, цукром і спеціями.
- Посудину зі скумбрією закрити кришкою і поставити в холодильник.
- Орієнтовно через 12 годин страва готова.
Спробуйте також рецепт скумбрії, запеченої в банці.
Сподобався рецепт скумбрії соленої в домашніх умовах? Порекомендуйте його друзям у соціальних мережах. Можливо, у когось є й інші секрети приготування цієї риби.