26.12.2015

Скумбрія солена в домашніх умовах

Чудова закуска, яку не купиш у жодному магазині. Смакуватиме і в будень, й у свято, і на кухні за столом, і на природі. Занотовуйте рецепт. Приготувавши цю солену скумбрію один раз, ви більше ніколи не повернетеся до магазинного варіанту!

Інгредієнти для страви

  • 1 заморожена скумбрія

  • 1 літр води

  • 2 столові ложки солі

  • 1 столова ложка цукру

  • перець, спеції.

Можна ще замаринувати оселедець у домашніх умовах.

Як приготувати скумбрію

  • Рибу розморозити, випатрати, відрізати голову.
  • Вимиту рибину залити охолодженим маринадом. Для цього попередньо закип’ятити воду з сіллю, цукром і спеціями.
  • Посудину зі скумбрією закрити кришкою і поставити в холодильник.
  • Орієнтовно через 12 годин страва готова.

Спробуйте також рецепт скумбрії, запеченої в банці.

Сподобався рецепт скумбрії соленої в домашніх умовах? Порекомендуйте його друзям у соціальних мережах. Можливо, у когось є й інші секрети приготування цієї риби.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.