14.08.2015

Сирні млинці з грибами

Простий рецепт непростих млинців. Вдалий варіант для сніданку чи вечері. Ситно, смачно і просто у приготуванні. Смакуйте із задоволенням!

Інгредієнти для страви

  • 5 яєць

  • неповна склянка молока

  • 1 столова ложка тертого твердого сиру

  • 3 столові ложки борошна

  • сіль

  • чорний мелений перець

  • 500 грамів свіжих печериць

  • 1 цибулина

  • 0,5 склянки сметани

  • олія для смаження

  • зелень

Спробуйте ще приготувати корзинки з грибами.

Як приготувати сирні млинці

  • Спочатку готуємо омлет, з якого смажитимемо млинці. Для цього борошно ретельно розмішати з молоком. Молоко лити не все одразу, а поступово, щоб не було грудочок. Після цього вбити по одному яйця. Збити.
  • Тепер можна посолити, поперчити, додати сир.
  • На сковороді з олією випекти млинці. Обсмажувати їх з обох боків.
  • Печериці почистити, дрібно порізати і підсмажити з дрібно порізаною цибулею на олії. Коли трохи посмажаться, додати сметану і посолити. Коли волога випарується, поперчити.
  • Цією начинкою начинити млинці. Скручувати їх рулетками.
  • Прикрасити зеленню.

Рекомендуємо ще рецепт картопляних млинців.

Якщо вам посмакував рецепт сирних млинців з грибною начинкою, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.