Закуска «Корзинки з грибами»

Цей рецепт для святкового столу – знахідка. Просто, смачно і – найголовніше – красиво.

Інгредієнти для закуски

  • 12 готових тарталеток із листкового тіста

  • 500 грамів свіжих печериць

  • 1 цибулина

  • 100 грамів сметани

  • зелень

  • сіль

  • спеції

  • 150 грамів твердого сиру

  • соняшникова олія для смаження

Спробуйте також приготувати «Корзинки» на десерт.

Як приготувати «корзинки»

  • Гриби почистити, дрібно порізати і підсмажити на олії з дрібно порізаною цибулиною. Додати сметану, спеції, посолити і ще трохи потушкувати.
  • Гриби викласти у корзинки, посипати зеленню і потерти твердим сиром.
  • Поставити у духовку на 10 хвилин – аби сир розплавився.

Радимо ще рецепт тарталеток із крабовими паличками.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора