Закуска «Корзинки з грибами»
Цей рецепт для святкового столу – знахідка. Просто, смачно і – найголовніше – красиво.
Інгредієнти для закуски
12 готових тарталеток із листкового тіста
500 грамів свіжих печериць
1 цибулина
100 грамів сметани
сіль
спеції
150 грамів твердого сиру
соняшникова олія для смаження
Спробуйте також приготувати «Корзинки» на десерт.
Як приготувати «корзинки»
- Гриби почистити, дрібно порізати і підсмажити на олії з дрібно порізаною цибулиною. Додати сметану, спеції, посолити і ще трохи потушкувати.
- Гриби викласти у корзинки, посипати зеленню і потерти твердим сиром.
- Поставити у духовку на 10 хвилин – аби сир розплавився.
Радимо ще рецепт тарталеток із крабовими паличками.