Шурпа (вірменська кухня)
Вірменські коньяки високо цінували не лише в Радянському Союзі, а й у всьому світі. Його прихильниками були Вінстон Черчилль, Агата Крісті, Френк Сінатра. Та якби вони скуштували вірменську шурпу, про коньяк і не згадували б. Це щось!
Інгредієнти для шурпи
Спробуйте також приготувати справжній узбецький плов.
Як приготувати шурпу по-вірменськи
- Покласти у каструлю або в казанок нарізане шматочками м’ясо, картоплю, на картоплю викласти цибулю і помідори, перець болгарський.
- У такій послідовності зробити кілька шарів.
- Це все залити водою, щоб ледь покривала продукти.
- Готувати 1 год на маленькому вогні.
- Уже коли страва буде в тарілці, до смаку додати приправи, сіль і перець, зелень.
Рекомендуємо переглянути рецепт вірменських помідорів.