Торбинки з морепродуктами

Морепродукти – це не лише ресторанна страва. Їх можна приготувати смачно і в домашніх умовах. Скуштуйте!

Інгредієнти для торбинок

  • готові налисники або тонкий лаваш

  • 150 г очищених креветок

  • 150 г малосоленого лосося

  • 50 мл устричного соусу

  • 2 зубці часнику

  • 1 ст. ложка крохмалю

Спробуйте приготувати слабосолену горбушу.

Як приготувати торбинки з морепродуктами

  • Креветки посмажити на вершковому маслі, додавши подрібнений часник, до моменту, коли креветки пустять сік.
  • До сковорідки з креветками влити розведений у воді крохмаль. Коли креветки загуснуть і охолонуть, потрібно додати подрібнений чи порізаний смужками лосось, заправити суміш соусом.
  • Готову начинку викласти на млинець (налисник або лаваш). Краї млинця потрібно зв’язати так, щоб він був схожий на торбинку, використовуючи зелену цибулю.
  • Торбинки подавати до столу як холодну закуску.
  • Устричний соус має густу консистенцію, коричневий колір і солоний смак. До його складу входить устричний екстракт, соєвий соус та сіль. Особливістю устричного соусу є відсутність рибного смаку. Він чудово поєднується із будь-яким м’ясом, овочами та морепродуктами.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора