Торбинки з морепродуктами

Морепродукти – це не лише ресторанна страва. Їх можна приготувати смачно і в домашніх умовах. Скуштуйте!
Інгредієнти для торбинок
готові налисники або тонкий лаваш
150 г очищених креветок
150 г малосоленого лосося
50 мл устричного соусу
2 зубці часнику
1 ст. ложка крохмалю
Спробуйте приготувати слабосолену горбушу.
Як приготувати торбинки з морепродуктами
- Креветки посмажити на вершковому маслі, додавши подрібнений часник, до моменту, коли креветки пустять сік.
- До сковорідки з креветками влити розведений у воді крохмаль. Коли креветки загуснуть і охолонуть, потрібно додати подрібнений чи порізаний смужками лосось, заправити суміш соусом.
- Готову начинку викласти на млинець (налисник або лаваш). Краї млинця потрібно зв’язати так, щоб він був схожий на торбинку, використовуючи зелену цибулю.
- Торбинки подавати до столу як холодну закуску.
- Устричний соус має густу консистенцію, коричневий колір і солоний смак. До його складу входить устричний екстракт, соєвий соус та сіль. Особливістю устричного соусу є відсутність рибного смаку. Він чудово поєднується із будь-яким м’ясом, овочами та морепродуктами.