17.10.2015

Шоколадне морозиво по-домашньому

Скажіть, з чого виготовляють морозиво, якщо воно може зберігатися цілий рік? На відміну від фабричного, термін придатності домашнього лише кілька діб, а все тому, що воно натуральне! Занотовуйте рецепт.

Інгредієнти для шоколадного морозива

Радимо також приготувати вершкове морозиво зі згущеним молоком.

Як приготувати шоколадне морозиво по-домашньому

  • Шоколад розтопити на водяній бані, охолодити при кімнатній температурі, розвести нежирними вершками.
  • Охолоджені жирні вершки збити міксером, ввести згушене молоко.
  • Змішати дерев’яною лопаткою вершкову суміш та шоколадну, викласти у форму і поставити в морозилку на 4–6 годин.
  • За півгодини до подачі на стіл морозиво перекласти в холодильник.

Скуштуйте також полуничне морозиво.

Якщо вам сподобався рецепт шоколадного морозива по-домашньому, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.