Салат з оселедцем та яблуком

Рецепт ситного й незвичного салату з оселедцем та яблуком, який виручить, коли нагрянули несподівані гості, та прикрасить будь-який святковий стіл. Легко готувати, приємно смакувати. Скуштуйте – всім сподобається!
250 грамів оселедця
1 кисле яблуко
1 цибулина
3 курячі яйця
2 картоплини
2 столові ложки сметани або майонезу
2 столові ложки оцту
1 столова ложка солодкої гірчиці
мелений чорний перець
сіль.
Спробуйте ще приготувати оселедець у томатному соку.
Курячі яйця відварити до готовності, покласти в холодну воду на 10 хвилин, почистити, порізати кубиками або натерти на крупній тертці.
Картоплю помити, відварити в шкірці до готовності, охолодити, очистити і порізати кубиками.
Цибулю почистити, помити, порізати дрібно або півкільцями, покласти в глибоку тарілку і залити оцтом, розведеним навпіл окропом, щоб промаринувалась.
Яблуко почистити від шкірки, дістати серединку з насінням і порізати кубиками.
Оселедець почистити від шкірки і кісточок та також порізати кубиками.
Сметану або майонез перемішати з гірчицею, до утворення однорідного соусу.
Картоплю, яблуко, оселедець, мариновану цибулю, яйця добре перемішати і заправити готовим соусом.
Поперчити, посолити і посипати подрібненою зеленню.
Рекомендуємо також рецепт оселедцевої закуски “Лінива шуба”.
Якщо вам сподобався рецепт салату з оселедцем і яблуком, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.