26.08.2015

Салат з курятини та грибів «Кульбабка»

Салат зробіть самі, а прикрасити його попросіть дітей. Усім буде весело і смачно. Рецепт дуже вдалий і безпрограшний – як для буденних обідів, так і на святковий стіл.

Інгредієнти для салату

  • 300 грамів курятини

  • 300 грамів свіжих печериць

  • 1 цибулина

  • 100 грамів твердого сиру

  • 3 яйця

  • майонез

  • сіль

  • олія для смаження

  • кріп

  • невеликий огірок (для прикрашання)

Можна ще приготувати салат із крабових паличок «Конвалія».

Як приготувати салат «Кульбабка»

  • Куряче м’ясо відварити у підсоленій воді. Коли охолоне, порізати на дрібні шматочки.
  • Гриби почистити, порізати пластинками і підсмажити в олії, додати дрібно порізану цибулину.
  • Яйця зварити на круто. Білки відділити від жовтків.
  • На тарілку викласти шарами потерті на грубу тертку білки, підсмажені гриби, потерті жовтки, курятину. Кожен шар змащувати майонезом.
  • Зверху на грубу тертку потерти твердий сир.
  • Прикрасити салат можна, виклавши із зелені кропу і огірка стебла й листя кульбаби, а із потертого яєчного жовтка – квіти.

Радимо також салат із курки та грибів «Полуничка».

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.