Салат з курятини та грибів «Кульбабка»
Салат зробіть самі, а прикрасити його попросіть дітей. Усім буде весело і смачно. Рецепт дуже вдалий і безпрограшний – як для буденних обідів, так і на святковий стіл.
Інгредієнти для салату
Можна ще приготувати салат із крабових паличок «Конвалія».
Як приготувати салат «Кульбабка»
- Куряче м’ясо відварити у підсоленій воді. Коли охолоне, порізати на дрібні шматочки.
- Гриби почистити, порізати пластинками і підсмажити в олії, додати дрібно порізану цибулину.
- Яйця зварити на круто. Білки відділити від жовтків.
- На тарілку викласти шарами потерті на грубу тертку білки, підсмажені гриби, потерті жовтки, курятину. Кожен шар змащувати майонезом.
- Зверху на грубу тертку потерти твердий сир.
- Прикрасити салат можна, виклавши із зелені кропу і огірка стебла й листя кульбаби, а із потертого яєчного жовтка – квіти.
Радимо також салат із курки та грибів «Полуничка».