17.08.2015

Салат з куркою, грибами та свіжими овочами «Полуничка»

Безумовно, такий салат у будень готувати ніхто не стане. Та якщо ви приготуєте його для святкового столу, і на вигляд, і за смаком йому рівних не буде. Зберігайте рецепт у закладки!

Інгредієнти для салату

  • 300 грамів філе курки

  • 250 грамів свіжих печериць

  • 3 помідори

  • 150 грамів твердого сиру

  • 1 огірок

  • 1 цибулина

  • майонез

  • олія для смаження

  • сіль

  • чорний мелений перець.

Можна ще приготувати салат зі свіжими овочами «Ромашка».

Як приготувати салат «Полуничка»

  • Курятину помити і відварити у підсоленій воді. Можна додати спеції.
  • Коли м’ясо охолоне, його дрібно порізати.
  • Гриби почистити, дрібно порізати і обсмажити в олії.
  • Салат викладати шарами на плоскій тарілці у вигляді ягоди полуниці. Спочатку – курятина і цибуля. Змастити майонезом, потерти на грубу тертку сир і викласти гриби. Знову змастити майонезом.
  • Тепер потрібно викласти дрібно порізані помідори.
  • З огірка вирізати плодоніжку.

Спробуйте також рецепт салату з куркою, помідорами і сухариками.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.