Салат з копченим м’ясом, чорносливом, грибами та огірками
Попри те, що салат ситний, він дуже свіжий. Любителям чорносливу він неодмінно сподобається.
Інгредієнти для салату
300 г копченого курячого філе або полядвиці
300 г свіжих огірків
150 г маринованих грибів
1 жменя чорносливу
3 яйця
петрушка
майонез
сіль, свіжозмелений чорний перець
Приготуйте також салат “Ромашка”.
Як приготувати салат з чорносливом
- Копчене м’ясо нарізати короткою соломкою, гриби – пластинками, огірки – короткою соломкою.
- Яйця відварити накруто, почистити і нарізати шматками. Чорнослив добре помити, нарізати соломкою.
- Якщо чорнослив твердий, його слід залити теплою водою і залишити на 15-20 хв. Петрушку посікти.
- Змішати складники з майонезом, посолити, поперчити. Розрівняти, приплюснувши тарілкою. Верх ще раз змастити майонезом. Прикрасити петрушкою і чорносливом.
Скуштуйте також салат з помідорами та грибами.