18.08.2015

Салат з копченим м’ясом, чорносливом, грибами та огірками

Попри те, що салат ситний, він дуже свіжий. Любителям чорносливу він неодмінно сподобається.

Інгредієнти для салату

  • 300 г копченого курячого філе або полядвиці

  • 300 г свіжих огірків

  • 150 г маринованих грибів

  • 1 жменя чорносливу

  • 3 яйця

  • петрушка

  • майонез

  • сіль, свіжозмелений чорний перець

Приготуйте також салат “Ромашка”.

Як приготувати салат з чорносливом

  • Копчене м’ясо нарізати короткою соломкою, гриби – пластинками, огірки – короткою соломкою.
  • Яйця відварити накруто, почистити і нарізати шматками. Чорнослив добре помити, нарізати соломкою.
  • Якщо чорнослив твердий, його слід залити теплою водою і залишити на 15-20 хв. Петрушку посікти.
  • Змішати складники з майонезом, посолити, поперчити. Розрівняти, приплюснувши тарілкою. Верх ще раз змастити майонезом. Прикрасити петрушкою і чорносливом.

Скуштуйте також салат з помідорами та грибами.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.