Салат «Ромашка»
Гарно хтось сказав: заощаджують не бідні, а розумні. Адже вміти витрачати гроші – це таке ж мистецтво, як і вміти їх заробляти. Експерти та дієтологи стверджують, що економити на їжі можна, при цьому абсолютно без шкоди для здоров’я. І доказ тому – цей салат.
Інгредієнти для салату
2 варених яйця
1 цибулина
120 г майонезу
2 варені картоплини
150 г курячої печінки
2 консервованих або свіжих огірки
дрібка солі, зелень.
Як приготувати салат
- Цибулю дрібно порізати, полити оцтом, перемішати і залишити на 10–20 хв для маринування.
- Відварену печінку нарізати соломкою. Картоплю почистити і нарізати кубиками. Огірки теж порізати кубиками.
- Білок одного яйця відкласти для прикраси, решту натерти. Для прикраси білок нарізати соломкою.
- Викладати салат шарами: цибуля, картопля, майонез, печінка (її можна присолити), майонез, огірки, яйця, густа сітка з майонезу.
- Прикрасити салат квітами з жовтка і білка, листям з огірків або зелені.