08.07.2015

Салат «Ромашка»

Гарно хтось сказав: заощаджують не бідні, а розумні. Адже вміти витрачати гроші – це таке ж мистецтво, як і вміти їх заробляти. Експерти та дієтологи стверджують, що економити на їжі можна, при цьому абсолютно без шкоди для здоров’я. І доказ тому – цей салат.

Інгредієнти для салату

  • 2 варених яйця

  • 1 цибулина

  • 120 г майонезу

  • 2 варені картоплини

  • 150 г курячої печінки

  • 2 консервованих або свіжих огірки

  • дрібка солі, зелень.

Як приготувати салат

  • Цибулю дрібно порізати, полити оцтом, перемішати і залишити на 10–20 хв для маринування.
  • Відварену печінку нарізати соломкою. Картоплю почистити і нарізати кубиками. Огірки теж порізати кубиками.
  • Білок одного яйця відкласти для прикраси, решту натерти. Для прикраси білок нарізати соломкою.
  • Викладати салат шарами: цибуля, картопля, майонез, печінка (її можна присолити), майонез, огірки, яйця, густа сітка з майонезу.
  • Прикрасити салат квітами з жовтка і білка, листям з огірків або зелені.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.