Банани, запечені на мангалі

Десерт на природі – це завжди проблема: торти псуються, желе пливуть, тістечка розповзаються. У такому разі виручає проста страва – банан на грилі.

Інгредієнти для десерту

  • 4 банани

  • мед або цукрова пудра

  • шоколад.

Приготуйте також торт медово-шоколадний.

Як приготувати банани, запечені на грилі

  • Банани в шкірці покласти на решітку і смажити з двох боків над вугіллям, поки шкірка у бананів не почорніє (приблизно 15 хв, все залежить від жару).
  • Банани перекласти на тарілку, надрізати шкірку, полити м’якоть рідким медом або посипати цукровою пудрою. Подавати негайно.
  • На бажанням, можна надрізати шкірку банана, викласти шматочки шоколаду і лише тоді запікати на мангалі. Смакує з морозивом.

Скуштуйте також шоколадні млинці.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора