Банани, запечені на мангалі
Десерт на природі – це завжди проблема: торти псуються, желе пливуть, тістечка розповзаються. У такому разі виручає проста страва – банан на грилі.
Приготуйте також торт медово-шоколадний.
Як приготувати банани, запечені на грилі
- Банани в шкірці покласти на решітку і смажити з двох боків над вугіллям, поки шкірка у бананів не почорніє (приблизно 15 хв, все залежить від жару).
- Банани перекласти на тарілку, надрізати шкірку, полити м’якоть рідким медом або посипати цукровою пудрою. Подавати негайно.
- На бажанням, можна надрізати шкірку банана, викласти шматочки шоколаду і лише тоді запікати на мангалі. Смакує з морозивом.
Скуштуйте також шоколадні млинці.