Псевдокотлети із вівсянки

До вашої уваги страва з антикризового меню. Такі котлетки цілком можуть замінити м’ясні. Витрати мінімальні, а страва корисна і смачна.

Ingredients

  • 250 г вівсяних пластівців

  • 2 середні цибулини

  • 450 мл овочевого бульйону або гарячої води зі спеціями

  • спеції, сіль, дрібно нарізана зелень

  • 2 ст. ложки борошна (або трохи більше)

Спробуйте також приготувати вівсяно-мигдальний пиріг або вівсяну експрес-кашу.

Directions

  • Цибулю дрібно порізати, обсмажити. Можна додати овочі (наприклад, моркву, картоплю, цвітну капусту, кабачок).
  • Всипати на сковороду вівсяні пластівці, влити бульйон і перемішати.
  • Додати спеції, зелень і сіль, накрити кришкою, зняти з вогню і дати постояти 10 хв.
  • У теплий фарш додати борошно, виліпити котлетки мокрими руками. Можна обваляти в панірувальних сухарях або борошні.
  • Обсмажити, наприкінці смаження можна додати трохи соєвого соусу (він додасть котлетам красивого засмаженого вигляду).

Рекомендуємо також рецепт вівсяного печива в домашніх умовах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора