18.04.2015

Вівсяно-мигдальний сирник з вишнею

Рецепт особливого пиріжка з сиром для тих, хто стежить за фігурою і не в силах відмовитися від солоденького. У цьому сирнику немає ні грама борошна.

Інгредієнти

  • 1 скл. вівсяних пластівців

  • 1 скл. мигдалю

  • 1 скл. цукру

  • 100 мл сметани

  • 2 яйця

  • 100 г кисломолочного сиру

  • 1 ч. ложка крохмалю

  • ванілін на кінчику ножа

  • 2 ст. ложки кокосової стружки

  • 1 скл. вишень без кісточок

  • ½ скл цукрової пудри

Спробуйте також приготувати справжній львівський сирник.

Приготування

  • Мигдаль подрібнити у блендері в крихту. Додати пластівці, 1 яйце, сметану, півсклянки цукру, добре вимішати. Має вийти густе тісто, яке трохи липне до рук. Якщо рідкувате, додати ще трішки пластівців.
  • Глибоке деко або тортівницю змастити жиром. Викласти вівсяне тісто, зробити бортики.
  • Змішати вир, крохмаль, півсклянки цукру, друге яйце, ванілін та кокосову стружку. Викласти сирну начинку на вівсяний шар, розрівняти.
  • Зверху рівномірно розкласти вишні. Можна прикрасити пелюстками мигдалю.
  • Випікати в розігрітій духовці до зарум’янення бортиків. Дістати готовий пиріг, повністю остудити його в формі. Притрусити цукровою пудрою.

Рекомендуємо також рецепт німецького сирника з маком.

Сподобався рецепт вівсяно-мигдального сирника з вишнею? Прокоментуйте його на сайті і поширте в соціальних мережах серед друзів.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.