Вівсяно-мигдальний сирник з вишнею
Рецепт особливого пиріжка з сиром для тих, хто стежить за фігурою і не в силах відмовитися від солоденького. У цьому сирнику немає ні грама борошна.
Ingredients
1 скл. вівсяних пластівців
1 скл. мигдалю
1 скл. цукру
100 мл сметани
2 яйця
100 г кисломолочного сиру
1 ч. ложка крохмалю
ванілін на кінчику ножа
2 ст. ложки кокосової стружки
1 скл. вишень без кісточок
½ скл цукрової пудри
Спробуйте також приготувати справжній львівський сирник.
Directions
- Мигдаль подрібнити у блендері в крихту. Додати пластівці, 1 яйце, сметану, півсклянки цукру, добре вимішати. Має вийти густе тісто, яке трохи липне до рук. Якщо рідкувате, додати ще трішки пластівців.
- Глибоке деко або тортівницю змастити жиром. Викласти вівсяне тісто, зробити бортики.
- Змішати вир, крохмаль, півсклянки цукру, друге яйце, ванілін та кокосову стружку. Викласти сирну начинку на вівсяний шар, розрівняти.
- Зверху рівномірно розкласти вишні. Можна прикрасити пелюстками мигдалю.
- Випікати в розігрітій духовці до зарум’янення бортиків. Дістати готовий пиріг, повністю остудити його в формі. Притрусити цукровою пудрою.
Рекомендуємо також рецепт німецького сирника з маком.
Сподобався рецепт вівсяно-мигдального сирника з вишнею? Прокоментуйте його на сайті і поширте в соціальних мережах серед друзів.