Рулет з курятини «Мармуровий»
Ідеальний рулет для м’ясної нарізки: смачний, оригінальний, недорогий. А головне – натуральний!
Ingredients
700 г курячого філе
30 г желатину
1 ст. ложка солодкої меленої паприки
3–4 зубці часнику
чорний перець, сіль
Спробуйте також приготувати курячі шлуночки в соусі.
Directions
- Філе нарізати невеликими шматочками (десь по 0,5 см), додати подрібнений часник, сіль, перець, паприку, сухий желатин, можна додати порізану соломкою моркву або обсмажені шампіньйони, усе перемішати.
- Викласти в рукав для запікання або на харчову плівку, щільно згорнути, закріпити, викласти у форму для рулета (вузьку, довгу, з високими бортиками).
- Запікати 50 хв, вийняти з духовки, охолодити, перемотати бинтом, щоб рулет набув правильної форми, покласти в холодильник до повного застигання желе (5–7 год).
- Можна рулет не запікати, а варити: щільно загорнути в харчову плівку чи торбинку залити водою, варити близько години, покласти на ніч в холодильник.
Рекомендуємо випробувати рецепт курячих сосисок у домашніх умовах.