09.05.2015

Рулет з курятини «Мармуровий»

Ідеальний рулет для м’ясної нарізки: смачний, оригінальний, недорогий. А головне – натуральний!

Інгредієнти

  • 700 г курячого філе

  • 30 г желатину

  • 1 ст. ложка солодкої меленої паприки

  • 3–4 зубці часнику

  • чорний перець, сіль

Спробуйте також приготувати курячі шлуночки в соусі.

Приготування

  • Філе нарізати невеликими шматочками (десь по 0,5 см), додати подрібнений часник, сіль, перець, паприку, сухий желатин, можна додати порізану соломкою моркву або обсмажені шампіньйони, усе перемішати.
  • Викласти в рукав для запікання або на харчову плівку, щільно згорнути, закріпити, викласти у форму для рулета (вузьку, довгу, з високими бортиками).
  • Запікати 50 хв, вийняти з духовки, охолодити, перемотати бинтом, щоб рулет набув правильної форми, покласти в холодильник до повного застигання желе (5–7 год).
  • Можна рулет не запікати, а варити: щільно загорнути в харчову плівку чи торбинку залити водою, варити близько години, покласти на ніч в холодильник.

Рекомендуємо випробувати рецепт курячих сосисок у домашніх умовах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.