03.05.2015

Пишні оладки на дріжджах

Випробуйте цей рецепт та потіште рідних смачними дріжджовими оладками. Пишні та ароматні, ну як їх не скуштувати? Годяться для приготування в піст. Взявши цей рецепт за основу, можна готувати щоразу інакші оладки – з різними начинками та соусами.

Інгредієнти

  • 2 скл. борошна

  • 300 мл води

  • 1 ч. ложка сухих дріжджів

  • 1/2 ч. ложки солі

  • 2–4 ст. ложки цукру

  • соняшникова олія для смаження

Рекомендуємо також рецепт оладок з капустою.

Приготування

  • Змішати продукти у тій почерговості, в якій вони написані.
  • Накрити і поставити в тепле місце на годину. Тісто не перемішувати!
  • Розігріти сковороду, налити трохи олії, нагріти.
  • Смажити на середньому вогні з двох боків під кришкою.
  • Подавати з медом, варенням або, посипавши, цукровою пудрою.

Спробуйте також приготувати рибні млинці.

Якщо вам сподобався рецепт пісних пишних оладок з дріжджового тіста, напишіть про це у коментарях та вкажіть, які ще рецепти оладок ви хотіли б уміти готувати.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.