Канапки з буряком та оселедцем
Рецептів канапок (маленьких бутербродів «на один зуб») – мільйони, та улюблених – не більше десятка. І оселедець у цій справі – незмінний фаворит. Щоб приготувати буряково-рибні канапки, багато вміння не треба. На смак така закуска чимось нагадує славнозвісний «Оселедець під шубою». Варто просто відчути дух свята і вкласти у цю страву душу.
Інгредієнти для канапок
французький багет або житній хліб
відварений буряк
філе оселедця
1-2 зубці часнику
майонез для заправки
соняшникова олія для смаження.
Радимо також приготувати новорічні канапки “Мавпочки”.
Як приготувати канапе з оселедцем та буряком
- Багет порізати тонкими скибочками, обсмажити з двох боків на олії.
- Відварений буряк натерти на грубій тертці, додати подрібнений часник, майонез, перемішати.
- На кожну грінку класти по чайній ложці бурякової маси, зверху викласти шматочок філе оселедця.
- Прикрасити кільцем цибулі, гілочкою свіжої зелені або скибочкою лимона і подати до столу.
Рекомендуємо також переглянути 30 вишуканих і простих рецептів канапе для фуршету.
Якщо вам сподобався рецепт канапок з буряком та оселедцем, якщо ви готуєте подібні, тільки з іншими інгредієнтами, будь ласка, напишіть про це у коментарях. Нам цікаво знати вашу думку.