21.12.2015

Канапки з буряком та оселедцем

Рецептів канапок (маленьких бутербродів «на один зуб») – мільйони, та улюблених – не більше десятка. І оселедець у цій справі – незмінний фаворит. Щоб приготувати буряково-рибні канапки, багато вміння не треба. На смак така закуска чимось нагадує славнозвісний «Оселедець під шубою». Варто просто відчути дух свята і вкласти у цю страву душу.


Інгредієнти для канапок

французький багет або житній хліб

відварений буряк

філе оселедця

1-2 зубці часнику

майонез для заправки

соняшникова олія для смаження.

 

Радимо також приготувати новорічні канапки “Мавпочки”.

Як приготувати канапе з оселедцем та буряком

Багет порізати тонкими скибочками, обсмажити з двох боків на олії.

Відварений буряк натерти на грубій тертці, додати подрібнений часник, майонез, перемішати.

На кожну грінку класти по чайній ложці бурякової маси, зверху викласти шматочок філе оселедця.

Прикрасити кільцем цибулі, гілочкою свіжої зелені або скибочкою лимона і подати до столу.

 

Рекомендуємо також переглянути 30 вишуканих і простих рецептів канапе для фуршету.

 

Якщо вам сподобався рецепт канапок з буряком та оселедцем, якщо ви готуєте подібні, тільки з іншими інгредієнтами, будь ласка, напишіть про це у коментарях. Нам цікаво знати вашу думку.

Залишити коментар

Your email address will not be published.