21.12.2015

Канапки з буряком та оселедцем

Рецептів канапок (маленьких бутербродів «на один зуб») – мільйони, та улюблених – не більше десятка. І оселедець у цій справі – незмінний фаворит. Щоб приготувати буряково-рибні канапки, багато вміння не треба. На смак така закуска чимось нагадує славнозвісний «Оселедець під шубою». Варто просто відчути дух свята і вкласти у цю страву душу.

Інгредієнти для канапок

  • французький багет або житній хліб

  • відварений буряк

  • філе оселедця

  • 1-2 зубці часнику

  • майонез для заправки

  • соняшникова олія для смаження.

Радимо також приготувати новорічні канапки “Мавпочки”.

Як приготувати канапе з оселедцем та буряком

  • Багет порізати тонкими скибочками, обсмажити з двох боків на олії.
  • Відварений буряк натерти на грубій тертці, додати подрібнений часник, майонез, перемішати.
  • На кожну грінку класти по чайній ложці бурякової маси, зверху викласти шматочок філе оселедця.
  • Прикрасити кільцем цибулі, гілочкою свіжої зелені або скибочкою лимона і подати до столу.

Рекомендуємо також переглянути 30 вишуканих і простих рецептів канапе для фуршету.

Якщо вам сподобався рецепт канапок з буряком та оселедцем, якщо ви готуєте подібні, тільки з іншими інгредієнтами, будь ласка, напишіть про це у коментарях. Нам цікаво знати вашу думку.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.