18.05.2015

Сосиски “Як для себе”

З чого роблять магазинні сосиски? Правильно, невідомо з чого. Не те що домашні – із найкращого м’ясця і найсвіжішого молочка. Діткам такі сосиски можна їсти хоч тричі на день!

Інгредієнти для сосисок

  • 8 кг молодої свинини

  • 2,5 кг телятини

  • 200 г солі

  • 5 г меленого духмяного перцю

  • 2 мускатні горіхи

  • 2–3 л молока або води.

Спробуйте також приготувати ніжні сосиски з курятини.

Як приготувати сосиски

  • Дрібно перемолоти м’ясо, додати спеції, добре відбити. Поступово розвести молоком.
  • Начинка має бути доволі рідкою, начиняти нею тонкі свинячі або овечі кишки завдовжки 10–15 см.
  • Ковбаси просушити, можна трішки прокоптити у гарячому диму.
  • Варити можна одразу перед подачею на стіл.

Рекомендуємо також перевірений рецепт домашньої полядвиці.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.