Сосиски “Як для себе”
З чого роблять магазинні сосиски? Правильно, невідомо з чого. Не те що домашні – із найкращого м’ясця і найсвіжішого молочка. Діткам такі сосиски можна їсти хоч тричі на день!
Інгредієнти для сосисок
8 кг молодої свинини
2,5 кг телятини
200 г солі
5 г меленого духмяного перцю
2 мускатні горіхи
2–3 л молока або води.
Спробуйте також приготувати ніжні сосиски з курятини.
Як приготувати сосиски
- Дрібно перемолоти м’ясо, додати спеції, добре відбити. Поступово розвести молоком.
- Начинка має бути доволі рідкою, начиняти нею тонкі свинячі або овечі кишки завдовжки 10–15 см.
- Ковбаси просушити, можна трішки прокоптити у гарячому диму.
- Варити можна одразу перед подачею на стіл.
Рекомендуємо також перевірений рецепт домашньої полядвиці.