Нагетси із кабачків: смачна ідея для здорового перекусу

Полюбляєте соковиті нагетси, але хочете їсти більше здорову їжу? Я знайшов для вас спосіб, як посмакувати улюбленою стравою без шкоди своєму здоров’ю. 

Нагетси із кабачків – чудовий вибір для шанувальників здорового харчування.

Цей рецепт підійде для тих, хто не боїться експериментів та нових смаків. Нагетси із кабачків задовольнять всі ваші смакові рецептори та стануть важливим елементом вашого збалансованого меню. 

Переконайтеся, що здорова їжа може бути не тільки корисною, а й смачною.

Секрет приготування нагетсів із кабачків

Для того, щоб приготувати цю смачну страву вам не потрібно витрачати багато часу. Готуйте із задоволенням корисні нагетси, які сподобаються не лише вам, а й вашим близьким.

Інгредієнти:

  • кабачки 2 шт

  • борошно 3 ст. л

  • яйця 3 шт

  • панірувальні сухарі 100 г

  • паприка 1 ст. л

  • сухий часник 1 ч. л

  • сир твердий

  • сметана 4 ст. л

  • часник 3 зубчики

  • кріп

Покроковий спосіб приготування:

  • Спочатку наріжте брусочками два молодих кабачки. Додайте сіль, перемішайте та залиште на 15 хвилин.
  • В одну миску насипте борошно, а в іншій збийте яйця. 
  • В третій змішайте панірувальні сухарі, паприку, сушений часник та 100 г натертого сиру.
  • Обвалюйте брусочки по черзі, спочатку в борошні, потім в яйці та у вашій паніровці.
  • Потім викладіть кабачки на деко, застелене пергаментом. 
  • Запікайте при температурі 210 °C протягом 20 хвилин.
  • Для соусу змішайте сметану, часник та кріп. Можна додати трішки солі на свій смак.

Така закуска ідеально підійде для тих, хто на дієті або правильно харчується. Переконайтесь, що здорове харчування не обмежується вибором страв, а навпаки, відкриває перед вами безмежні можливості для творчості та експериментів на кухні.

Нехай ваші смакові враження і корисні відкриття стануть новою порцією натхнення. Бережіть своє здоров’я, не відмовляючись від задоволення від їжі. 

Теги:
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора