10.06.2015

Мішечки із млинців з куркою та грибами

Ця закуска сподобається всім, бо млинці люблять всі. Тим більше начинка сюди підійде усяка, яка вам подобається. Сьогоднішні ж мішечки начинятимемо курячим філе з грибами.

Інгредієнти для страви

  • Млинці:
  • 250 грамів борошна

  • 3 яйця

  • 500 мілілітрів молока

  • 2 чайні ложки цукру

  • соняшникова олія для смаження

  • Начинка:
  • 1 куряче філе

  • 200 грамів печериць

  • склянка сметани

  • 1 цибулина

  • 100 грамів твердого сиру

  • сіль, чорний перець

  • зелень

  • А також:
  • пера зеленої цибулі

Радимо також приготувати торт із млинців.

Як приготувати мішечки із млинців

  • Насамперед приготуємо тісто для млинців. Розмішуємо борошно, яйця, цукор, трошки солі, поступово вливаючи молоко і стежачи, щоб не було грудочок борошна. Наприкінці додати олію. Посмажити великі тонкі млинці.
  • Гриби почистити і дрібно порізати. Покласти на сковорідку із розігрітою олією і смажити.
  • Окремо обсмажити дуже дрібно порізану курятину. До неї додати цибулину. Коли і гриби, і м’ясо будуть майже готові, зєднати їх і влити сметану. Посолити. Тушкувати хвилин 10.
  • У готову начинку додати потертий сир, перець і зелень.
  • У кожен млинець класти повну ложку начинки, краї збирати і зав’язувати у вигляді мішечка за допомогою пера зеленої цибулі.
  • Перед тим, як подавати на стіл, мішечки потрібно розігріти у духовці.

Також можна спробувати рецепт рулетиків із млинців.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.