Мішечки із млинців з куркою та грибами

Ця закуска сподобається всім, бо млинці люблять всі. Тим більше начинка сюди підійде усяка, яка вам подобається. Сьогоднішні ж мішечки начинятимемо курячим філе з грибами.
Інгредієнти для страви
Радимо також приготувати торт із млинців.
Як приготувати мішечки із млинців
- Насамперед приготуємо тісто для млинців. Розмішуємо борошно, яйця, цукор, трошки солі, поступово вливаючи молоко і стежачи, щоб не було грудочок борошна. Наприкінці додати олію. Посмажити великі тонкі млинці.
- Гриби почистити і дрібно порізати. Покласти на сковорідку із розігрітою олією і смажити.
- Окремо обсмажити дуже дрібно порізану курятину. До неї додати цибулину. Коли і гриби, і м’ясо будуть майже готові, зєднати їх і влити сметану. Посолити. Тушкувати хвилин 10.
- У готову начинку додати потертий сир, перець і зелень.
- У кожен млинець класти повну ложку начинки, краї збирати і зав’язувати у вигляді мішечка за допомогою пера зеленої цибулі.
- Перед тим, як подавати на стіл, мішечки потрібно розігріти у духовці.
Також можна спробувати рецепт рулетиків із млинців.