Салат з грибами і куркою “Лісник”
Простий у приготуванні і смачний салат, який при цьому матиме святковий вигляд на столі. Якщо лісовими грибами не запаслися, не хвилюйтеся. За рецептом, для салату потрібні печериці.
Інгредієнти для салату з грибами і куркою
1 банка маринованих печериць
300 г вареної курятини
200 г пекінської капусти
2 помідори
майонез
Радимо також приготувати салат з куркою та свіжими овочами “Скибка кавуна”.
Як приготувати салат з грибами і куркою
- М’ясо розібрати на довгі волокна, порізати капусту смужками, а помідори кубиками.
- Глибокий салатник вистелити харчовою плівкою (краї мають звисати.
- Викласти дно грибами (шапочками донизу), а далі заповнити салатом шарами (змащуючи кожен майонезом) або перемішаним із майонезом.
- Поставити в холодильник на 30 хв, відтак за допомогою плівки акуратно перекинути на пласку тарілку, щоб гриби опинилися зверкху.
- Прикрасити майонезом і зеленню.
Скуштуйте також салат “Ромашка”.
Якщо вам сподобався рецепт салату з грибами і куркою “Лісник”, напишіть про це у коментарях.