23.10.2015

Салат з грибами і куркою “Лісник”

Простий у приготуванні і смачний салат, який при цьому матиме святковий вигляд на столі. Якщо лісовими грибами не запаслися, не хвилюйтеся. За рецептом, для салату потрібні печериці.

Інгредієнти для салату з грибами і куркою

  • 1 банка маринованих печериць

  • 300 г вареної курятини

  • 200 г пекінської капусти

  • 2 помідори

  • майонез

Радимо також приготувати салат з куркою та свіжими овочами “Скибка кавуна”.

Як приготувати салат з грибами і куркою

  • М’ясо розібрати на довгі волокна, порізати капусту смужками, а помідори кубиками.
  • Глибокий салатник вистелити харчовою плівкою (краї мають звисати.
  • Викласти дно грибами (шапочками донизу), а далі заповнити салатом шарами (змащуючи кожен майонезом) або перемішаним із майонезом.
  • Поставити в холодильник на 30 хв, відтак за допомогою плівки акуратно перекинути на пласку тарілку, щоб гриби опинилися зверкху.
  • Прикрасити майонезом і зеленню.

Скуштуйте також салат “Ромашка”.

Якщо вам сподобався рецепт салату з грибами і куркою “Лісник”, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.