Манно-кокосова запіканка з вишнями
Найпростіша страва з нетиповим набором інгредієнтів, які чудово доповнюють одне одного. І, звичайно ж, головна роль належить вишні. Її кислинка та аромат роблять зі звичайної запіканки справжній десерт, від якого неможливо відірватися.
Ingredients
3 яйця
100 г цукру
4 ст.л. сметани
3 ст.л. манної крупи
2 ст.л. кокосової стружки
300 г вишень (свіжих або заморожених)
1 ч. ложка розпушувача для печива
ванілін до смаку
цукрова пудра для посипання.
Спробуйте ще приготувати кексики на кефірі з вишеньками.
Directions
- З вишень видалити кісточки та викласти їх у друшляк, щоб стік сік.
- Яйця збити з цукром і ваніліном, додати сметану, манну крупу, розпушувач та кокосову стружку. Перемішати. Залишити на 15 хв., щоб манка розмокла.
- Тісто викласти у змащену маслом форму для випічки, зверху рівномірно викласти вишні.
- Випікати у розігрітій до 190 градусів духовці близько 30 хвилин.
- Перед подачею посипати цукровою пудрою та кокосовою стружкою. Можна присипати верх тертим шоколадом.
- Подавати, поливши рідким медом або згущеним молоком.
Рекомендуємо також рецепт сирника з вишнями.
Якщо вам сподобався рецепт запіканки з вишнями на манці та кокосовій стружці, будь ласка напишіть про це в коментарях та поширте цей перепис у соціальних мережах.