Крабовий закусочний торт із крекером
Що може бути урочистіше на святковому столі за високий круглий торт? Причому він не обов’язково мусить бути солодким. Рецепт закусочного торта з крекером та крабовими паличками – тому підтвердження. Особливо такий тортик смакує чоловікам. І приготувати таке диво зовсім нескладно – переконайтеся самі!
Інгредієнти для торта-закуски
Радимо також приготувати несолодкий закусочний торт “Наполеон”.
Як приготувати закусочний торт із крекерами
- Приготувати начинку для закусочного торта.
- Варені яйця почистити, розрізати, вибрати два жовтки і відкласти для оздоблення.
- Решту яєць, сирки та крабові палички потерти на дрібній тертці, посолити (обережно, адже деякі інгредієнти вже містять сіль), поперчити, щедро заправити майонезом (якщо майонезу буде замало, крекер може не розм’якнути).
- На тарілку середніх розмірів викладати по черзі шар печива (якщо крекери великі, можна поламати) та досить грубий шар крабово-сирної начинки.
- Так продовжувати до тих пір, поки не закінчаться усі інгредієнти. Верхнім шаром має бути начинка.
- Жовтки рівномірно потерти на дрібну тертку прямо на верх торта.
- Перемазаний торт поставити в холодильник мінімум на 3 години, а краще на ніч.
- Перед подачею на стіл прикрасити свіжою зеленню та порізати на порційні шматочки.
Рекомендуємо ще рецепт млинцевого торта з грибною начинкою.
Якщо ви любите цікаві та оригінальні закуски, якщо вам сподобався рецепт закусочного торта із крекером та крабовими паличками, будь ласка, напишіть про це у коментарях.