13.10.2015

Кава по-ірландськи

Кава по-ірландськи винайдена понад сто років тому. Айріш-кава складається з гарячої чорної кави, ірландського віскі, коричневого цукру і збитих вершків. Родзинка цього коктейлю – не тільки контраст кави і віскі, але і поєднання гарячого напою та холодних збитих вершків.

Інгредієнти для кави по-ірландськи

  • 150 г гарячої чорної кави

  • 1 ч. ложка цукру

  • 30 мл віскі або коньяку

  • 50 г збитих з цукром вершків.

Спробуйте також приготувати грог.

Як приготувати каву по-ірландськи

  • У горня для айріш-кави (скляне видовжене з вушком і на ніжці) влити каву, всипати цукор і розмішати.
  • Додати віскі або коньяк, прикрасити шапкою зі збитих із цукром вершків.

А ви куштували глінтвейн по-болгарськи?

Якщо вам сподобався рецепт кави по-ірландськи, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.