Кашанка по-домашньому

Поділитись публікацією:

Спробувати цю традиційну українську страву має кожен. А вже потім можна розповісти, з чого вона приготована.

Інгредієнти для кашанки

Приготуйте ще домашню печінкову ковбасу.

Як приготувати кашанку

  • Відварити гречану крупу до готовності, влити в неї кров і розтоплений смалець.
  • Посолити, поперчити, добре перемішати.
  • Також можна додати трохи шкварок або дрібно порізане сало.
  • Ще теплим фаршем наповнити підготовлені кишки.
  • Кінці зав’язати товстими нитками. Проколоти у деяких місцях голкою і запекти в розігрітій духовці.
  • Готову кашанку посипати засмажкою зі шкварок та цибулі.

Радимо також рецепт ліверної домашньої ковбаси.

Вдалося приготувати смачну кашанку за нашим рецептом? Поділіться своїми враженнями в коментарях!

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...