Кашанка по-домашньому
Спробувати цю традиційну українську страву має кожен. А вже потім можна розповісти, з чого вона приготована.
Інгредієнти для кашанки
1 кг гречаної крупи
250 мл свинячої крові
250 г смальцю
сіль, перець до смаку
Приготуйте ще домашню печінкову ковбасу.
Як приготувати кашанку
- Відварити гречану крупу до готовності, влити в неї кров і розтоплений смалець.
- Посолити, поперчити, добре перемішати.
- Також можна додати трохи шкварок або дрібно порізане сало.
- Ще теплим фаршем наповнити підготовлені кишки.
- Кінці зав’язати товстими нитками. Проколоти у деяких місцях голкою і запекти в розігрітій духовці.
- Готову кашанку посипати засмажкою зі шкварок та цибулі.
Радимо також рецепт ліверної домашньої ковбаси.
Вдалося приготувати смачну кашанку за нашим рецептом? Поділіться своїми враженнями в коментарях!