06.07.2015

Кашанка по-домашньому

Спробувати цю традиційну українську страву має кожен. А вже потім можна розповісти, з чого вона приготована.

Інгредієнти для кашанки

  • 1 кг гречаної крупи

  • 250 мл свинячої крові

  • 250 г смальцю

  • сіль, перець до смаку

Приготуйте ще домашню печінкову ковбасу.

Як приготувати кашанку

  • Відварити гречану крупу до готовності, влити в неї кров і розтоплений смалець.
  • Посолити, поперчити, добре перемішати.
  • Також можна додати трохи шкварок або дрібно порізане сало.
  • Ще теплим фаршем наповнити підготовлені кишки.
  • Кінці зав’язати товстими нитками. Проколоти у деяких місцях голкою і запекти в розігрітій духовці.
  • Готову кашанку посипати засмажкою зі шкварок та цибулі.

Радимо також рецепт ліверної домашньої ковбаси.

Вдалося приготувати смачну кашанку за нашим рецептом? Поділіться своїми враженнями в коментарях!

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.