18.05.2015

Картопля фарширована з грибами

Картопля, приготовлена за цим рецептом, ідеально підійде і на обід, і на вечерю. Страва ситна, смачна і вишукана.

Інгредієнти для фаршированої картоплі

  • 1 кілограм картоплі

  • 300 грамів м’ясного фаршу

  • 200 грамів печериць чи інших грибів

  • 2 цибулини

  • 1 морквина

  • 2 столові ложки томатної пасти

  • півсклянки сметани

  • сіль, перець, лавровий лист, соняшникова олія

  • вода, зелень

Також можете приготувати картоплю нашвидкуруч.

Як приготувати картоплю

  • Картоплю почистити, зрізати вершечки і вирізати серцевину. Посолити.
  • Підготувати начинку. У фарш втерти сиру цибулину, 1 сиру картоплину (сік зцідити), додати підсмажені подрібнені гриби, поперчити, посолити. Добре перемішати.
  • Нафарширувати картоплю і скласти її в каструлю.
  • Підсмажити цибулю, моркву, до яких додати сметану і томатну пасту. Цей соус розбавити водою, щоб він майже покрив картоплю.
  • Тушкувати, поки картопля не буде готова. Наприкінці посипати зеленню.

Рекомендуємо рецепт картоплі по-французьки.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.