Качка парова у пивному соусі
Пиво можна не тільки пити, а й… їсти. Наприклад, із качкою, приготованою на пару. Готова страва зовсім не містить алкоголю, тому можете з цього приводу не хвилюватися, натомість качка виходить дуже ніжною, із надзвичайно приємним ароматом. Перегляньте рецепт!
Радимо приготувати качку з яблуками під пивом.
Як приготувати качку у пивному соусі
- Оброблену качку опустити в каструлю, налити холодну воду так, щоб вона закрила качку, поставити на вогонь. Коли закипить, зняти піну, додати сіль, вино, цибулю, імбир, мелений перець, закрити кришкою і варити на слабкому вогні до готовності.
- Готову качку вийняти з бульйону й остудити.
- Качку нарубати шматочками, укласти на дно маленької каструлі, додати трохи процідженого бульйону, цибулю, імбир, влити пиво, покласти сіль, закрити каструлю кришкою і поставити на 30 хв. у духовку.
Скуштуйте також качку, фаршировану яблуками й апельсинами.
Якщо вам сподобався рецепт качки у пивному соусі, розкажіть про нього друзям.