25.09.2015

Качка парова у пивному соусі

Пиво можна не тільки пити, а й… їсти. Наприклад, із качкою, приготованою на пару. Готова страва зовсім не містить алкоголю, тому можете з цього приводу не хвилюватися, натомість качка виходить дуже ніжною, із надзвичайно приємним ароматом. Перегляньте рецепт!

Інгредієнти для качки у пивному соусі

  • 1 качка

  • 0,5 л пива

  • 20 г вина або коньяку

  • цибулина

  • імбир

Радимо приготувати качку з яблуками під пивом.

Як приготувати качку у пивному соусі

  • Оброблену качку опустити в каструлю, налити холодну воду так, щоб вона закрила качку, поставити на вогонь. Коли закипить, зняти піну, додати сіль, вино, цибулю, імбир, мелений перець, закрити кришкою і варити на слабкому вогні до готовності.
  • Готову качку вийняти з бульйону й остудити.
  • Качку нарубати шматочками, укласти на дно маленької каструлі, додати трохи процідженого бульйону, цибулю, імбир, влити пиво, покласти сіль, закрити каструлю кришкою і поставити на 30 хв. у духовку.

Скуштуйте також качку, фаршировану яблуками й апельсинами.

 Якщо вам сподобався рецепт качки у пивному соусі, розкажіть про нього друзям.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.