25.09.2015

Голландський пивний суп

Прийшли холоди, отже, не завадить змінити меню. Так, замість холодних супів, час готувати гарячі пивні супи. Таких рецептів безліч у кухнях різних народів: німецької, польської, прибалтійської або бельгійської. Нині пропонуємо рецепт голланського супу з пива.


[columns]

[column size=”half” last=”no”]

Інгредієнти для пивного супу

0,5 л. пива

1 скл. червоного сухого вина

4 жовтки

1 ч. ложка масла

50 г чорного хліба

0,5 ч. ложки тертого мускатного горіха.

 

Радимо також приготувати рибу у пивному клярі.

[/column]
[column size=”half” last=”yes”]

Як приготувати голландський пивний суп

Вилити в каструлю пиво і вино, розігріти до кипіння.

Масло, жовтки і цукор розтерти і влити тонким струмком у киплячий суп, постійно помішуючи.

Підсушити в духовці або тостері шматок хліба, потім натерти його на тертці та змішати з мускатним горіхом.

Суміш додати у суп. Подавати гарячим.

 

Скуштуйте також курячі крильці, запечені у пиві.

[/column]

[/columns]

Сподобався рецепт голландського пивного супу? Напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.