Голландський пивний суп
Прийшли холоди, отже, не завадить змінити меню. Так, замість холодних супів, час готувати гарячі пивні супи. Таких рецептів безліч у кухнях різних народів: німецької, польської, прибалтійської або бельгійської. Нині пропонуємо рецепт голланського супу з пива.
Інгредієнти для пивного супу
0,5 л. пива
1 скл. червоного сухого вина
4 жовтки
1 ч. ложка масла
50 г чорного хліба
0,5 ч. ложки тертого мускатного горіха.
Радимо також приготувати рибу у пивному клярі.
Як приготувати голландський пивний суп
- Вилити в каструлю пиво і вино, розігріти до кипіння.
- Масло, жовтки і цукор розтерти і влити тонким струмком у киплячий суп, постійно помішуючи.
- Підсушити в духовці або тостері шматок хліба, потім натерти його на тертці та змішати з мускатним горіхом.
- Суміш додати у суп. Подавати гарячим.
Скуштуйте також курячі крильці, запечені у пиві.
Сподобався рецепт голландського пивного супу? Напишіть про це у коментарях.