25.09.2015

Голландський пивний суп

Прийшли холоди, отже, не завадить змінити меню. Так, замість холодних супів, час готувати гарячі пивні супи. Таких рецептів безліч у кухнях різних народів: німецької, польської, прибалтійської або бельгійської. Нині пропонуємо рецепт голланського супу з пива.

Інгредієнти для пивного супу

  • 0,5 л. пива

  • 1 скл. червоного сухого вина

  • 4 жовтки

  • 1 ч. ложка масла

  • 50 г чорного хліба

  • 0,5 ч. ложки тертого мускатного горіха.

Радимо також приготувати рибу у пивному клярі.

Як приготувати голландський пивний суп

  • Вилити в каструлю пиво і вино, розігріти до кипіння.
  • Масло, жовтки і цукор розтерти і влити тонким струмком у киплячий суп, постійно помішуючи.
  • Підсушити в духовці або тостері шматок хліба, потім натерти його на тертці та змішати з мускатним горіхом.
  • Суміш додати у суп. Подавати гарячим.

Скуштуйте також курячі крильці, запечені у пиві.

Сподобався рецепт голландського пивного супу? Напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.