15.04.2015

Качка, фарширована яблуками й апельсинами

Ніжне качаче м’ясо – ідеальне для приготування в духовці. А кисло-солодкі фрукти додають соковитості та тонкого аромату.

Інгредієнти

  • 1 качка

  • 2 апельсини

  • 2 яблука

  • ½ лимона

  • 2 ст. ложки меду

  • сіль, перець за смаком

Спробуйте також приготувати качині грудки у грушево-винному соусі.

Приготування

  • Качку помити і натерти сіллю з перцем.
  • Яблука та апельсини очистити від шкірки і порізати на шматочки. Додати мед, лимонний сік і все перемішати.
  • Начинити фруктами качиний животик і скріпити зубочистками. Обмазати качку фруктовим соком, який залишився на дні.
  • Покласти качку на змащене деко чи пательню і запікати у духовці 2 години. Час від часу поливати утвореним соком.
  • Готову качку порізати на порційні шматки і подавати з гарніром.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.