Яблучний безалкогольний пунш
Пунш є родичем грогу і глінтвейну, проте особливість його в тому, що крім меду і прянощів, до його складу входить міцний чай. У всіх рецептах пуншу обов’язковим складником є фрукти. Зазвичай це яблука, лимони, апельсини, груші. Французи у свою версію пуншу додають дині, полуницю і бурбонську ваніль.
Інгредієнти для пуншу
Спробуйте також пригоротувати грог.
Як приготувати безалкогольний пунш
- У воду засипати чай, цукор, корицю, гвоздику, закип’ятити
- Процідити, додати сік, знову довести до кипіння.
- При подачі додати по шматочку лимона або апельсина.
Скуштуйте до пуншу яблучний пиріг з корицею.
Якщо вам сподобався рецепт яблучного безалкогольного пуншу, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.