16.05.2015

Фруктові цукерки

Цукерки без трансжирів, барвників та консервантів. Мрія? Реальність. Щоправда, такі навряд десь купите. Робити їх треба вланоруч!

Інгредієнти

  • по 1 склянці почищених горішків (або насіння соняшника) та кураги

  • по 1/4 склянки фініків та чорносливу без кісточок

  • 3–4 ч. ложки сухого молока

  • можна додати какао-порошок, шафран, мед.

Спробуйте також приготувати фруктові батончики.

Приготування

  • Подрібнити почищені горішки. Ретельно вимити сухофрукти.
  • Коли вони стануть сухенькими, дрібно порізати і додати до горішків та сухого молока.
  • Ще раз подрібнити блендером ці складові цукерок.
  • Отримавши однорідну суміш, робити за допомогою ложечки маленькі кульки.
  • Склад цукерок можна змінювати: брати всі види горіхів та сухофруктів у різних пропорціях.
  • Колір формувати, огортаючи какао-порошком, сухим молоком, шафраном, кокосом, горіхами.

Рекомендуємо випробувати рецепт шоколадних подушечок.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.