Дрібна рибка «Як із консерви»

Яку рибу любимо найменше? Правильно, дрібну, бо у неї кісток багато. А у рибки, приготованої за цим рецептом, кістки не відчуваються. А ще її можна законсервувати.

Ingredients

  • 2 кг дрібної рибки (карасі, окунці, краснопірка)

  • 1 скл. соняшникової олії

  • 1 скл. оцту (6%)

  • 1 скл.  томатної пасти

  • цукор, сіль, духмяний перець, лавровий листок.

Спробуйте також скумбрію запечену в банці.

Directions

  • Рибини почистити, відрізати голови та хвости, тушки промити, великі – розрізати.
  • Скласти в каструлю, залити сумішшю олії, оцту, томату (якщо густий, влити трохи води), цукру й солі, додати прянощі.
  • Накрити кришкою, поставити в духовку, розігріту до 180 градусів.
  • Коли закипить, зменшити температуру до 120–150 градусів і готувати протягом 3,5 год.

Рекомендуємо також рецепт риби з овочами.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора