Дрібна рибка «Як із консерви»
Яку рибу любимо найменше? Правильно, дрібну, бо у неї кісток багато. А у рибки, приготованої за цим рецептом, кістки не відчуваються. А ще її можна законсервувати.
Ingredients
2 кг дрібної рибки (карасі, окунці, краснопірка)
1 скл. соняшникової олії
1 скл. оцту (6%)
1 скл. томатної пасти
цукор, сіль, духмяний перець, лавровий листок.
Спробуйте також скумбрію запечену в банці.
Directions
- Рибини почистити, відрізати голови та хвости, тушки промити, великі – розрізати.
- Скласти в каструлю, залити сумішшю олії, оцту, томату (якщо густий, влити трохи води), цукру й солі, додати прянощі.
- Накрити кришкою, поставити в духовку, розігріту до 180 градусів.
- Коли закипить, зменшити температуру до 120–150 градусів і готувати протягом 3,5 год.
Рекомендуємо також рецепт риби з овочами.