Дрібна рибка «Як із консерви»

Поділитись публікацією:

Яку рибу любимо найменше? Правильно, дрібну, бо у неї кісток багато. А у рибки, приготованої за цим рецептом, кістки не відчуваються. А ще її можна законсервувати.

Ingredients

  • 2 кг дрібної рибки (карасі, окунці, краснопірка)

  • 1 скл. соняшникової олії

  • 1 скл. оцту (6%)

  • 1 скл.  томатної пасти

  • цукор, сіль, духмяний перець, лавровий листок.

Спробуйте також скумбрію запечену в банці.

Directions

  • Рибини почистити, відрізати голови та хвости, тушки промити, великі – розрізати.
  • Скласти в каструлю, залити сумішшю олії, оцту, томату (якщо густий, влити трохи води), цукру й солі, додати прянощі.
  • Накрити кришкою, поставити в духовку, розігріту до 180 градусів.
  • Коли закипить, зменшити температуру до 120–150 градусів і готувати протягом 3,5 год.

Рекомендуємо також рецепт риби з овочами.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...