29.10.2015

«Червона ікра» з моркви та оселедця

Чудова закуска із серії «дешево й сердито». Мінімум компонентів – максимум смаку та задоволення. Така «мазилка» прикрасить навіть святковий стіл. Тоді зовсім не обов’язково проголошувати її «ікрою», скажіть просто, що це оселедцеве масло.


Інгредієнти для рибної закуски

2 оселедці

2-3 варені морквини

100 г вершкового масла

1 плавлений сирок.

 

Приготуйте також “червону ікру” з оселедця та манної крупи.

Як приготувати псевдоікру з оселедця та моркви

Почистити оселедець, зняти шкірку і видалити усі кісточки.

Варену моркву очистити від шкірки (чим більше моркви, тим насиченіший буде «ікорний» колір, але гостроти менше).

Оселедець і моркву пропустити через м’ясорубку.

Охолоджене масло та сирок натерти на грубій тертці.

Ретельно вимішати усі подрібнені інгредієнти і поставити в холодильник мінімум на 2 години.

Мастити на хліб або крекер і подавати на широкій тарілці або таці, прикрасивши зеленню або фігурними шматочками моркви.

 

Рекомендуємо також рецепт маринованого оселедця в домашніх умовах.

 

Якщо рецепт «червоної ікри» з моркви та оселедця вам сподобався, розкажіть про свої враження у коментарях, а сам рецепт поширте серед друзів у соціальних мережах.

Залишити коментар

Your email address will not be published.