29.10.2015

«Червона ікра» з моркви та оселедця

Чудова закуска із серії «дешево й сердито». Мінімум компонентів – максимум смаку та задоволення. Така «мазилка» прикрасить навіть святковий стіл. Тоді зовсім не обов’язково проголошувати її «ікрою», скажіть просто, що це оселедцеве масло.

Інгредієнти для рибної закуски

  • 2 оселедці

  • 2-3 варені морквини

  • 100 г вершкового масла

  • 1 плавлений сирок.

Приготуйте також “червону ікру” з оселедця та манної крупи.

Як приготувати псевдоікру з оселедця та моркви

  • Почистити оселедець, зняти шкірку і видалити усі кісточки.
  • Варену моркву очистити від шкірки (чим більше моркви, тим насиченіший буде «ікорний» колір, але гостроти менше).
  • Оселедець і моркву пропустити через м’ясорубку.
  • Охолоджене масло та сирок натерти на грубій тертці.
  • Ретельно вимішати усі подрібнені інгредієнти і поставити в холодильник мінімум на 2 години.
  • Мастити на хліб або крекер і подавати на широкій тарілці або таці, прикрасивши зеленню або фігурними шматочками моркви.

Рекомендуємо також рецепт маринованого оселедця в домашніх умовах.

Якщо рецепт «червоної ікри» з моркви та оселедця вам сподобався, розкажіть про свої враження у коментарях, а сам рецепт поширте серед друзів у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.