13.08.2015

Борщ з грибними пельменями

Такий борщ можна приготувати на свинному бульйоні або зробити абсолютно пісним, але менш смачним він від того не стане. Це дуже ситна і смачна страва.

Інгредієнти для борщу

Спробуйте приготувати борщ “Для коханого”.

Як приготувати борщ з "вушками"

  • До 5 л води або бульйону додати 1 почищену цибулину, моркву, лаврове листя і перці горошком, посолити (1 ст. ложка солі). Варити на маленькому вогні приблизно 30–40 хв.
  • У готовий бульйон додати почищену і порізану кубиками картоплю, а через 10 хв нашатковану капусту і перець.
  • Приготувати начинку для пельменів: помити і почистити овочі. Цибулю нарізати кубиками, посмажити на олії, моркву потерти і додати до цибулі, додати подрібнені печериці, тушкувати до готовності, насамкінець посолити і поперчити, додати порізану зелень, охолодити.
  • Замісити м’яке тісто, зліпити пельмені. Тіста вистачає на 2 пельменниці, а об’єм начинки можна трішки збільшити.
  • Коли картопля практично зварена вкинути пельмені і варити до готовності.
  • Залишки начинки можна вкинути в суп замість засмажки або додати підсмажену моркву і цибулю. Поперчити і додати трави.

Скуштуйте також пиріжки до борщу “Бомбочки”.

Якщо вам сподобався рецепт борщу з грибними вушками, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.