Борщ з грибними пельменями
Такий борщ можна приготувати на свинному бульйоні або зробити абсолютно пісним, але менш смачним він від того не стане. Це дуже ситна і смачна страва.
Інгредієнти для борщу
Спробуйте приготувати борщ “Для коханого”.
Як приготувати борщ з "вушками"
- До 5 л води або бульйону додати 1 почищену цибулину, моркву, лаврове листя і перці горошком, посолити (1 ст. ложка солі). Варити на маленькому вогні приблизно 30–40 хв.
- У готовий бульйон додати почищену і порізану кубиками картоплю, а через 10 хв нашатковану капусту і перець.
- Приготувати начинку для пельменів: помити і почистити овочі. Цибулю нарізати кубиками, посмажити на олії, моркву потерти і додати до цибулі, додати подрібнені печериці, тушкувати до готовності, насамкінець посолити і поперчити, додати порізану зелень, охолодити.
- Замісити м’яке тісто, зліпити пельмені. Тіста вистачає на 2 пельменниці, а об’єм начинки можна трішки збільшити.
- Коли картопля практично зварена вкинути пельмені і варити до готовності.
- Залишки начинки можна вкинути в суп замість засмажки або додати підсмажену моркву і цибулю. Поперчити і додати трави.
Скуштуйте також пиріжки до борщу “Бомбочки”.
Якщо вам сподобався рецепт борщу з грибними вушками, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах