Баклажанові рулетки з сиром фета
Поспішайте, поки літо, удосталь насолодитися баклажановими стравами. Цього разу у меню – рулетики з баклажанів. Легко, доступно, а ще – дуже смачно.
Інгредієнти для страви
2 середні баклажани
2 помідори
150 грамів сиру фета
1 столова ложка оливкової олії для заправки
4-5 столових ложок соняшникової олії для смаження
Можна ще приготувати закуску із баклажанів зі смаком грибів.
Як приготувати рулетики
- Баклажани миємо, видаляємо плодоніжку і ріжемо уздовж пластинками товщиною пів сантиметра. Посолити і почекати півгодини, поки баклажани пустять сік. Разом із соком вийде гіркота.
- Тепер сік злити, а баклажани обсмажити в олії. Викласти їх на серветки чи паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
- Сир фета, ложку оливкової олії та зелень перемолоти у блендері. Помідори порізати брусочками.
- На кожен шматок баклажана кладемо ложку сирної пасти і шматочок помідора. Загортаємо у вигляді рулета.
Радимо також рецепт овочевого салату із сиром фета.