21.08.2015

Баклажанові рулетки з сиром фета

Поспішайте, поки літо, удосталь насолодитися баклажановими стравами. Цього разу у меню – рулетики з баклажанів. Легко, доступно, а ще – дуже смачно.

Інгредієнти для страви

  • 2 середні баклажани

  • 2 помідори

  • 150 грамів сиру фета

  • 1 столова ложка оливкової олії для заправки

  • 4-5 столових ложок соняшникової олії для смаження

  • зелень

Можна ще приготувати закуску із баклажанів зі смаком грибів.

Як приготувати рулетики

  • Баклажани миємо, видаляємо плодоніжку і ріжемо уздовж пластинками товщиною пів сантиметра. Посолити і почекати півгодини, поки баклажани пустять сік. Разом із соком вийде гіркота.
  • Тепер сік злити, а баклажани обсмажити в олії. Викласти їх на серветки чи паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
  • Сир фета, ложку оливкової олії та зелень перемолоти у блендері. Помідори порізати брусочками.
  • На кожен шматок баклажана кладемо ложку сирної пасти і шматочок помідора. Загортаємо у вигляді рулета.

Радимо також рецепт овочевого салату із сиром фета.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.