Манно-кокосова запіканка з вишнями

Найпростіша страва з нетиповим набором інгредієнтів, які чудово доповнюють одне одного. І, звичайно ж, головна роль належить вишні. Її кислинка та аромат роблять зі звичайної запіканки справжній десерт, від якого неможливо відірватися.


Інгредієнти для запіканки

3 яйця

100 г цукру

4 ст.л. сметани

3 ст.л. манної крупи

2 ст.л. кокосової стружки

300 г вишень (свіжих або заморожених)

1 ч. ложка розпушувача для печива

ванілін до смаку

цукрова пудра для посипання.

 

Спробуйте ще приготувати кексики на кефірі з вишеньками.

Як приготувати запіканку з вишнями та кокосовою стружкою

З вишень видалити кісточки та викласти їх у друшляк, щоб стік сік.

Яйця збити з цукром і ваніліном, додати сметану, манну крупу, розпушувач та кокосову стружку. Перемішати. Залишити на 15 хв., щоб манка розмокла.

Тісто викласти у змащену маслом форму для випічки, зверху рівномірно викласти вишні.

Випікати у розігрітій до 190 градусів духовці близько 30 хвилин.

Перед подачею посипати цукровою пудрою та кокосовою стружкою. Можна присипати верх тертим шоколадом.

Подавати, поливши рідким медом або згущеним молоком.

 

Рекомендуємо також рецепт сирника з вишнями.

 

Якщо вам сподобався рецепт запіканки з вишнями на манці та кокосовій стружці, будь ласка напишіть про це в коментарях та поширте цей перепис у соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone