Бісквітний рулет з бананом
Цей простий і швидкий у приготуванні рулет вдасться навіть у тих господинь, які досі не готували бісквітного тіста. Спробуйте! Рецепт – простіше не буває!
Інгредієнти для бісквітного рулета
Скуштуйте також яблучно-бісквітний рулет.
Як приготувати бісквітний рулет
- Для бісквіту відділити білки від жовтків, збити білки з цукром, поступово ввести жовтки, збиваючи на малій швидкості, додати воду, борошно, порошок для печева, вилити на підготовлену широку бляшку, встелену пергаментом для запікання.
- Пекти за темперератури 180 градусів 30-35 хв.
- Тим часом сметану збити з цукром.
- Коли тісто спечеться, вийняти з бляшки, ще теплим скрутити у рулет разом з пергаментом і охолодити.
- Коли схолоне, обережно розкрутити, відділити від пергаменту, змастити кремом, вздовж краю покласти банани, скрутити рулетом. Можна полити шоколадом.
Радимо також приготувати бісквітний рулет з повидлом нашвидкуруч.
Якщо вам сподобався рецепт бісквітного рулета з бананом, напишіть про це у коментарях.