26.10.2015

Запіканка з фаршем у лаваші

Смачно, ситно, оригінально. Це про запіканку у лавашах з фаршем, рецепт якої – нижче. Спробуйте – і не пошкодуєте, а навпаки, готуватимете її ще не раз. До речі, з начинкою можна експериментувати. Наприклад, додати грибів чи інших овочів, які ви найбільше любите.

Інгредієнти для запіканки у лаваші

  • 500 грамів фаршу зі свинини

  • 2 цибулини

  • 4 помідори

  • 2 болгарські перчини

  • 4 листи вірменського лавашу

  • зелень

  • 3 яйця

  • 200 грамів сметани

  • сіль

  • чорний мелений перець

  • 150 грамів твердого сиру

  • 2-3 столові ложки соняшникової олії

Спробуйте ще приготувати рулети з лаваша з сирною начинкою.

Як приготувати запіканку з фаршем

  • Спочатку готуємо начинку для лавашів. Для цього підсмажити на олії дрібно порізану цибулю, додати фарш, посолити, поперчити і смажити, постійно помішуючи.
  • Листи лавашу намастити фаршем, посипати дрібно порізаними помідорами та болгарським перцем і скрутити туго рулетами.
  • У змащену олією глибоку форму викласти рулети. Важливо, щоб вони лягали щільно, аби потім заливка не протекла на дно.
  • Приготувати заливку. Яйця збити зі сметаною і посолити. Цією сумішшю залити рулети у формі.
  • Зверху потерти сир.
  • Поставити у духовку, розігріту до 180 градусів, на 20-25 хвилин.

Радимо ще рецепт сиру, смаженого у лаваші.

Прокоментуйте, будь ласка, рецепт запіканки з фаршем у лаваші нижче.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.