Як готують піцу в “Галі Балуваній”

Мережа напівфабрикатів “Галя Балувана” піклується про своїх клієнтів, і використовує лише якісні та свіжі продукти. Якщо ви ще не спробували піцу в ” Галі Балуваній” тоді мерщій сюди, піца тут дуже смачна.

Піца давно стала популярною стравою серед багатьох шанувальників їжі. При цьому настільки, що лише про згадку про неї з’являється апетит навіть тоді коли людина сита. Після того як розморозити піцу, вона залишається свіжою та не втрачає свої смакові якості. Уся продукція готується в самому закладі за прозорим склом. Тож відвідувачі можуть впевнитись в чистоті та якості приготування.

Особливістю магазину є те, що піцу можна купити не лише заморожену, а гарячу, просто із печі, чекати вам не прийдеться, так як процес приготування триває постійно. В “Галі Балуваній” є чотири види назвичайно смачної та недорогої піци:

  • чотири види сиру на вершковій основі;
  • на томатній основі з шинкою та печерицями
  • три види м’яса – шинка, салямі та копчені ковбаски на вершковій основі;
  • шинка, бочок, салямі, копчені ковбаски на томатній основі;

Чотири види піци в “Галі Балуваній”:

https://www.youtube.com/watch?v=hIAAJR0J1_U
Технологія приготування піци в ” Галя Балувана”

Теги:
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора