Капуста кале, запечена в духовці

Рецепт, у якому до мінімуму зведений час термічної обробки зелених листків кале. Тож окрім гастрономічного задоволення отримуємо цілу миску вітамінів.
Ingredients
300 г капусти кале
2 ст. ложки оливкової олії
3 зубці часнику
1 ч. ложка яблучного оцту
сіль, червоний перець
Читати про кале та інші 9 видів капусти.
Directions
- З кале відсікти стебла, листя крупно порізати.
- Часник почистити і пропустити через прес.
- Нагріти духовку до 220 градусів. Форму для запікання помістити на 5 хвилин у духовку, щоб прогрілася.
- У великій мисці змішати всі інгредієнти, крім оцту, все це викласти в гарячу форму. Поставити форму назад в духовку хвилин на 7. Перемішати і запікати до тих пір, поки кале не стане м’яким.
- Листки повинні бути ніжними і хрусткими.
- Викласти у велику таріль, скропити оцтом, перемішати і подавати.