17.04.2015

Капуста кале, запечена в духовці

Рецепт, у якому до мінімуму зведений час термічної обробки зелених листків кале. Тож окрім гастрономічного задоволення отримуємо цілу миску вітамінів.

Інгредієнти

  • 300 г капусти кале

  • 2 ст. ложки оливкової олії

  • 3 зубці часнику

  • 1 ч. ложка яблучного оцту

  • сіль, червоний перець

Читати про кале та інші 9 видів капусти. 

Приготування

  • З кале відсікти стебла, листя крупно порізати.
  • Часник почистити і пропустити через прес.
  • Нагріти духовку до 220 градусів. Форму для запікання помістити на 5 хвилин у духовку, щоб прогрілася.
  • У великій мисці змішати всі інгредієнти, крім оцту, все це викласти в гарячу форму. Поставити форму назад в духовку хвилин на 7. Перемішати і запікати до тих пір, поки кале не стане м’яким.
  • Листки повинні бути ніжними і хрусткими.
  • Викласти у велику таріль, скропити оцтом, перемішати і подавати.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.