Вафельний торт «Рафаелло»
Завдяки мигдалю, білому шоколаду і кокосовій стружці, смак цього торта дуже нагадує десерт «Рафаело». Але торт навіть кращий за відомий десерт. Адже він – домашній. До того ж дуже простий у приготуванні.
Ingredients
5 вафельних коржів
2 банки (по 380 грамів) згущеного молока
2 плитки (по 100 грамів) білого шоколаду
200 грамів білої кокосової стружки
200 грамів мигдалю
Можна ще приготувати десерт «Рафаелло» по-домашньому.
Як приготувати вафельний торт
- Якщо мигдаль не смажений, його обов’язково треба підсушити на сухій сковороді. Після цього подрібнити качалкою на крихти.
- Шоколад поламати на шматочки, скласти в миску чи каструлю і розтопити на «водяній бані».
- У розтоплений шоколад вилити згущене молоко (перед тим його варити не потрібно), висипати кокосову стружку і мигдаль. Усе добре вимішати.
- Вафельні коржі перемазати готовим кремом. Зверху притиснути, аби коржі добре склеїлися.
Радимо ще рецепт «Рафаелло» з полуницею.