Уха по-одеськи

Для приготування цієї смачної ухи потрібно 10 сортів риби (щонайменше 5–6 різних рибин). А щоби позбутися «рибного» запаху, треба замочити випотрошену та помиту рибу на 2–3 год у молоці.
Інгредієнти для ухи
5-6 різних рибин
5 картоплин
5 морквин
5 помідорів
5 перчин
5 цибулин
по жмуту петрушки та кропу
спеції, часник.
Як приготувати уху по-одеськи
- Нарізати рибу великими шматками, вкинути у киплячу воду.
- Додати цілі овочі (із перцю вийняти зернята), по жмутку петрушки та кропу, спеції.
- Спершу вийняти відварені овочі, а потім рибу.
- Викладати на окрему тарілку, полити перетертим з олією часником і зеленню або подати його в окремій тарілці.
- Першою з’їдають рибу, потім овочі й запивають юшкою.