Уха по-одеськи

Для приготування цієї смачної ухи потрібно 10 сортів риби (щонайменше 5–6 різних рибин). А щоби позбутися «рибного» запаху, треба замочити випотрошену та помиту рибу на 2–3 год у молоці.

Інгредієнти для ухи

  • 5-6 різних рибин

  • 5 картоплин

  • 5 морквин

  • 5 помідорів

  • 5 перчин

  • 5 цибулин

  • по жмуту петрушки та кропу

  • спеції, часник.

Як приготувати уху по-одеськи

  • Нарізати рибу великими шматками, вкинути у киплячу воду.
  • Додати цілі овочі (із перцю вийняти зернята), по жмутку петрушки та кропу, спеції.
  • Спершу вийняти відварені овочі, а потім рибу.
  • Викладати на окрему тарілку, полити перетертим з олією часником і зеленню або подати його в окремій тарілці.
  • Першою з’їдають рибу, потім овочі й запивають юшкою.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора