Свинина по-румунськи
Любителям м’яса пропонуємо чудовий рецепт свинини по-румунськи. Страва легка в приготуванні, м’ясо виходить ароматне, не пересушене – просто пальчики оближеш! Чудово поєднується з усіма гарнірами – чи то картопля, чи то макарони, чи різноманітні крупи.
Інгредієнти для страви
Спробуйте ще приготувати свинину з ананасами в духовці.
Як приготувати свинину по-румунськи
- М’ясо свинини промити, просушити паперовим рушничком, порізати на шматочки та відбити як на відбивні. Поперчити і посолити.
- Курячі яйця добре збити, додати томатну пасту та сіль, ретельно перемішати до однорідного стану.
- Петрушку і кріп промити під проточною водою, обсушити і дрібненько порізати.
- Частину твердого сиру (50 грамів) натерти на крупній тертці. Борошно просіяти через сито.
- Подрібнену зелень, натертий твердий сир і борошно додати в яєчну масу, ретельно перемішати, щоб не було грудочок.
- Відбите м’ясо свинини обваляти в борошні, а потім в приготованому клярі та смажити на олії до утворення золотистої, хрусткої скоринки.
- Перед подачею на стіл посипати натертим на крупній тертці сиром, що залишився, та подрібненою зеленню.
- До свинини по-румунськи чудово смакує гарнір з картоплі та легкий овочевий салат.