Смажена телятина з йогуртовим соусом
Молоде соковите підсмажене теляче м’ясо – чудовий варіант смачно і калорійно перекусити. А щоб трапеза стала ще й максимально корисною і засвоюваною, додайте до телятини йогуртовий соус. Результат вас приємно вразить.
Інгредієнти для смаженої телятини
500 г молодої телятини
300 мл натурального йогурту
3 зубці часнику
1 червоний болгарський перець
2 ст. ложки оливкової олії
розмарин, тим’ян
сіль, перець.
Спробуйте також приготувати телячу печінку в яблуках.
Як приготувати телятину з йогуртом
- М’ясо нарізати невеликими шматками не товстіше 1 сантиметра.
- Посипати сіллю, перцем, змастити олією і підсмажити на сковороді по кілька хвилин з кожного боку до готовності. Вимкнути вогонь і дати м’ясу полежати 3-4 хв на пательні, щоб «відпочило».
- Приготувати соус: у йогурт додати посічені дрібно трави, порізаний дрібними кубиками червоний перець і часник, посолити і поперчити. Якщо любите більш однорідну текстуру соусу, можна змолоти всі інгредієнти в блендері.
- Викласти м’ясо на тарілку і щедро полити йогуртовим соусом.
Рекомендуємо рецепт курятини в йогуртовому маринаді.