Шоколадно-кокосова ковбаска
Суперовий десерт без випікання. І, до слова, у ньому зовсім мало масла, а тому шматочок можна з’їсти навіть тим, хто на дієті.
Інгредієнти для ковбаси
- Для шоколадного шару:
200 г печива
по 0,5 скл. води та цукру
2 ст. ложки какао
1 ч. ложка коньяку
- Для білого шару:
по 80 г кокосової стружки, масла і цукрової пудри
Приготуйте також домашні батончики “Баунті”.
Як приготувати шоколадно-кокосову ковбаску
- Печиво поламати. В окрему каструлю влити воду, коньяк, всипати цукор і какао, все довести до кипіння (щоб цукор розчинився).
- Масу влити в печиво і замісити шоколадне тісто.
- Замісити білу начинку, нанести рівним шаром на розкатане тісто, згорнути рулетиком, покласти в холодильник, нарізати шматочками.
Рекомендуємо рецепт кокосових кульок “Рафаелло” по-домашньому.