Шашлик у горіховому маринаді
Якщо такого шашлика Ви ще не готували, приготуйте неодмінно. Курятина з овочами, смажена на багатті… Що може бути смачніше?
Інгредієнти для шашлику
1,5 кг курячого філе
2–3 цибулини
3–4 зубці часнику
0,5–1 скл. волоських горіхів
олія, сіль, перець
перець болгарський зелений, оранжевий та червоний
1 кабачок
200 г печериць
Скуштуйте також курячий шашлик у банці.
Як приготувати шашлик у горіховому маринаді
- Горіхи обсмажити і потовкти. Часник розчавити або натерти на тертці. Цибулю дрібно порізати. Усе з’єднати, додати олію за смаком і перемішати.
- Куряче м’ясо нарізати середніми шматочками, натерти горіховою сумішшю і витримати в ній близько 30 хв. Після цього посолити і поперчити за смаком.
- Овочі порізати. Підготовлену курку нанизати на шампури, чергуючи з перцями, шампіньйонами та кабачком.
- Обсмажити над гарячим вугіллям до готовності, постійно повертаючи та поливаючи маринадом.
Приготуйте також шашлик у духовці.