15.10.2015

Салат з квасолею та грибами «Осінній марафон»

Рецепт, у якому зібрані і вдало поєднані осінні дари. Кому не подобається майонезна заправка, може скористатися гірчично-олійною. У будь-якому варіанті квасолево-грибний салат настільки поживний і самодостатній, що смакуватиме навіть зі скибкою хліба.

Інгредієнти для салату

  • 1 склянка квасолі

  • 400 г печериць

  • 3 морквини

  • 3 цибулини

  • 1 квашений огірок

  • сіль, перець на смак

  • олія для смаження

  • майонез для заправки.

Рекомендуємо також приготувати салат з курятини, квасолі та сиру.

Як приготувати салат з грибів та квасолі

  • Квасолю замочити і відварити до готовності.
  • Цибулю порізати півкільцями, обсмажити на олії.
  • Моркву потерти на грубій тертці, додати до цибулі, тушкувати до м’якості.
  • Печериці порізати на пластинки, підсмажити на окремій пательні до випаровування рідини.
  • Коли усі підсмажені інгредієнти схолонуть, з’єднати їх у глибокому салатнику і додати потертий на грубій тертці огірок.
  • Посолити, поперчити, вимішати і заправити майонезом.

Радимо скуштувати ще салат з грибами, копченим м’ясом та чорносливом.

Якщо вам сподобався  рецепт салату з квасолею та грибами, прокоментуйте його на сайті та поділіться ним з друзями у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.