Салат «Ніжність»
Святковий рецепт вишуканого салату, приготування якого не забере багато часу. Поєднання у салаті чорносливу, горіхів і курятини – безпрограшний варіант. Приготуйте і скуштуйте його хоча б раз – не пошкодуєте і неодмінно повторите “на біс”!
Ingredients
70 г чорносливу
300 г вареної курятини
200 г пекінської капусти
200 г печериць
1 невеличка цибулина
3 варені яйця
200 г твердого сиру
майонез
Directions
- Гриби порізати пластинками, посмажити до готовності.
- Цибулю порізати півкільцями, обсмажити до золотистого кольору, але не пересушити.
- Чорнослив залити окропом, залишити на 10 хв.
- Яйця і сир потерти на грубій тертці.
- Варену курятину порізати соломкою
- Капусту посікти тоненькою соломкою.
- Викладати шарами: чорнослив, курятина, сітка з майонезу, капуста, майонез, гриби, цибуля, яйця, майонез, сир.
- Верхнім шаром має бути майонез. Прикрасити горіхами та оливками і подати до столу.
Смачного! Спробуйте приготувати салат з капусти, грибів та кукурудзи.
Якщо ви віддаєте перевагу простим холодним закускам і вам сподобався рецепт салат з курятини, печериць та чорносливу «Ніжність», будь ласка, напишіть про це в коментарях.