24.09.2015

Салат із крабових паличок з рисом

Рецептів салату з крабових паличок існує безліч, і кожен по-своєму смачний, оригінальний – залежно від інших складників, від майстерності того, хто його готує. У цьому салаті болгарський перець додає аромату, а рис та яйця – ситості і м’якої консистенції. А коли, готуючи, додасте ще й часточку душі – він стане найсмачнішим у світі.

Інгредієнти для салату

  • 240 грамів крабових паличок

  • 0,5 склянки рису

  • 4-5 яєць

  • 2-3 болгарські перчини

  • 1 яблуко

  • 1 цибулина

  • чорний мелений перець

  • сіль (за бажанням)

  • майонез

Можна ще приготувати червоний салат із крабових паличок.

Як приготувати салат із крабових паличок з рисом

  • Рис відварити, наливши трохи більше води, ніж зазвичай ми наливаємо, коли варимо рисову кашу. Під час варіння рис посолити. Коли він стане готовий (але не розварений!) викинути на друшляк і ще й промити холодною водою.
  • Яйця зварити круто. У перцю вирізати серцевину і плодоніжку.
  • Порізати дрібно крабові палички, яйця, перець, яблуко, цибулю. Додати охолоджений рис, поперчити і заправити майонезом. Якщо ви вважаєте, що він мало солений, можна досолити.

Радимо також рецепт швидкого салату з крабових паличок.

Просимо поширити рецепт салату з крабових паличок з рисом у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.