Салат із крабових паличок з рисом
Рецептів салату з крабових паличок існує безліч, і кожен по-своєму смачний, оригінальний – залежно від інших складників, від майстерності того, хто його готує. У цьому салаті болгарський перець додає аромату, а рис та яйця – ситості і м’якої консистенції. А коли, готуючи, додасте ще й часточку душі – він стане найсмачнішим у світі.
Інгредієнти для салату
240 грамів крабових паличок
0,5 склянки рису
4-5 яєць
1 яблуко
1 цибулина
чорний мелений перець
сіль (за бажанням)
Можна ще приготувати червоний салат із крабових паличок.
Як приготувати салат із крабових паличок з рисом
- Рис відварити, наливши трохи більше води, ніж зазвичай ми наливаємо, коли варимо рисову кашу. Під час варіння рис посолити. Коли він стане готовий (але не розварений!) викинути на друшляк і ще й промити холодною водою.
- Яйця зварити круто. У перцю вирізати серцевину і плодоніжку.
- Порізати дрібно крабові палички, яйця, перець, яблуко, цибулю. Додати охолоджений рис, поперчити і заправити майонезом. Якщо ви вважаєте, що він мало солений, можна досолити.
Радимо також рецепт швидкого салату з крабових паличок.
Просимо поширити рецепт салату з крабових паличок з рисом у соціальних мережах.