09.05.2015

Салат з локшини та крабових паличок «Мівінка»

З легкої руки японців локшина швидкого приготування не лише стала звичним перекусом для українців, наші господині навчилися вдало використовувати її навіть у салатах.

Інгредієнти

  • 1 пачка локшини швидкого приготування

  • 200 г крабових паличок

  • 3 варених яйця

  • 2 свіжі огірки

  • 1 болгарський перець

  • 1 банка консервованої кукурудзи

  • зелена цибуля

  • майонез

  • сіль, перець, зелень

Спробуйте приготувати салат з пекінки, буряка й апельсина.

Приготування

  • Суху локшину поламати руками на дрібні шматочки, залити 4-5 ложками майонезу, добре перемішати, залишити на півгодини.
  • Крабові палички порізати поперек кружальцями.
  • Огірки і перець порізати соломкою, яйця посікти не дуже дрібно.
  • Додати все це до локшини з майонезом. Посолити, поперчити, додати зелену цибулю. .
  • Вимішати, при потребі додати ще майонезу. Викласти в салатник, прикрасити свіжою зеленню

Рекомендуємо випробувати рецепт салату з ананасом та грінками.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.