Салат з локшини та крабових паличок «Мівінка»
З легкої руки японців локшина швидкого приготування не лише стала звичним перекусом для українців, наші господині навчилися вдало використовувати її навіть у салатах.
Ingredients
1 пачка локшини швидкого приготування
200 г крабових паличок
3 варених яйця
2 свіжі огірки
1 болгарський перець
1 банка консервованої кукурудзи
зелена цибуля
майонез
сіль, перець, зелень
Спробуйте приготувати салат з пекінки, буряка й апельсина.
Directions
- Суху локшину поламати руками на дрібні шматочки, залити 4-5 ложками майонезу, добре перемішати, залишити на півгодини.
- Крабові палички порізати поперек кружальцями.
- Огірки і перець порізати соломкою, яйця посікти не дуже дрібно.
- Додати все це до локшини з майонезом. Посолити, поперчити, додати зелену цибулю. .
- Вимішати, при потребі додати ще майонезу. Викласти в салатник, прикрасити свіжою зеленню
Рекомендуємо випробувати рецепт салату з ананасом та грінками.